Loading Laddar...
 

Intensivkurs

Många vill köra intensivt under en begränsad tid. Vi möter det behovet!

Under två veckor jobbar du intensivt med både teori och körning. Det innebär att arbeta i grupp (efter din egen förmåga), enskilt arbete och lärarledda teorilektioner.

Då det är intensivt önskar vi att du avsätter tid att tillbringa på trafikskolan. Från ca 8,30 – 17,00, måndag – fredag under de två veckorna som din utbildning är fokuserad på. Vi kör lektioner även kl 7,15. Vet du att du inte kan köra den tiden, meddela gärna direkt vid bokning.

Vårt mål är att att du ska bli redo att klara dig själv i trafiken och genomföra ett godkänt kunskapsprov och körprov i så nära anslutning som möjligt till din intensivutbildning.

Därför föreslår vi att du kommer på en körlektion i god tid innan din intensivutbildning börjar. På den lektionen gör du och din lärare upp en preliminär plan för hela din utbildning.

Förkunskaper: Vi vet att alla lär sig på olika sätt och olika fort. Det innebär att vi inte kan lova att du har uppnått alla kursmål, eller att du är helt färdig med din utbildning på de två veckorna.

För att ha bättre förutsättningar att klara din utbildning på två veckor är det bra om du kan backa, styra, bromsa och växla bilen på ett smidigt sätt innan du börjar. Kan du dessutom en del teori kommer det gå lättare med din utbildning.

Självklart kan du gå en intensivutbildning även om du är nybörjare. Vi har olika stora intensivpaket för att lättare hitta ett alternativ som passar just dig. Utöver det kan det ibland behövas fler lektioner. För att hinna med det, kan det ta längre tid än två veckor.

Se priser för intensivkurs.